CELER S ČERSTVÝMI HŘÍBKY (Rumunsko).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




INGREDIENCE: 600 g celeru, 150g cibule, 1 lžíce sádla, 2 lžičky hladké mouky, 2 lžíce bílého vína, 1 l vývaru z celeru, podle chuti sůl a mletý pepř, zelená petrželová nať, 1 bobkový lis, lžíce másla, 150g čerstvých hříbků. POSTUP PŘÍPRAVY: Celer očistíme, nakrájíme na silnější plátky a uvaříme v co nejmenším množství osolené vody do poloměkka. Vyjmeme z vody a na sítu necháme odkapat. Cibuli jemně nakrájíme a podusíme na sádle, zaprášíme moukou a osmahneme, pak zalijeme vývarem z celeru, rozšleháme, opepříme, přidáme nasekanou petrželovou nať, bobkový list a provaříme. Na másle podusíme očištěné nakrájené hříbky a přes sítko propasírujeme na celer připravenou omáčku, dovaříme a ihned podáváme.

CELER S ČERSTVÝMI HŘÍBKY (Rumunsko). CELER S ČERSTVÝMI HŘÍBKY (Rumunsko).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1361 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz