TARABA - PLNĚNÝ ŠPENÁT (Turecko).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY ZELENINA / 




INGREDIENCE: 200 g špenátových listu, 200 g skopového masa bez kosti, 3 větší cibule, 1 lžíce citrónové šťávy, 40 g másla, 2 lžíce kečupu, sůl, lžička mleté papriky. POSTUP PŘÍPRAVY: Špenátové listy spaříme ve slané vařící vodě, scedíme, vychladíme studenou vodou, necháme odkapat a pak rozprostřeme na stůl. Skopové maso semeleme na masovém strojku, osolíme, opaprikujeme a přidáme jemně nakrájenou cibuli, dobře promícháme a tvoříme rukou malé kuličky, kterými plníme připravený špenát. Každou kuličku zabalíme nejméně do dvou špenátových listů a skládáme těsně vedle sebe na máslem vymaštěný pekáček. Pak necháme v troubě zapéci. Na pánvi rozpustíme zbývající máslo, přidáme kečup a vylijeme na zapečené špenátové kuličky. Dusíme velmi mírně asi jeden a půl hodiny.

TARABA - PLNĚNÝ ŠPENÁT (Turecko). TARABA - PLNĚNÝ ŠPENÁT (Turecko).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1347 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz