MUSSAKA – MUSAKA (Turecko).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDEINCE: 800 g dýně, 250 g cibule, špetka soli, špetka skořice, 400 g umletého skopového masa, 200 g oleje, máslo. POSTUP PŘÍPRAVY: Dýni oloupeme, zbavíme jader, nakrájíme na kostičky, a posolíme. Pak nakrájíme jemně cibuli, osmahneme na oleji, přidáme umleté maso, skořici, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Pekáček vymastíme máslem a dno pokryjeme plátky dýně, vrstvou kaše a opakujeme až do spotřebování. Poslední horní vrstva je vždy dýně. Takto připravenou musaku dáme do trouby zapéci.

MUSSAKA – MUSAKA (Turecko). MUSSAKA – MUSAKA (Turecko).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1362 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz