AYSE KADIN FASULYE - FAZOLE PANÍ AJŠI (Turecko).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY ZELENINA / 




INGREDIENCE: 600 g zelených fazolových lusků, 250 g olivového oleje, 200 g cibule, petrželová nať, 3 listy máty peprné, 1 lžička cukru, 1 citrón, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Fazolové lusky vypereme, očistíme (zbavíme vláken), podélně rozpůlíme a necháme na sítu odkapat Drobně krájenou cibuli osmažíme na oleji, přidáme osolené fazolové lusky a necháme v oleji asi čtyři minuty. Pak přilijeme stejné množství vařící vody jako bylo oleje, přidáme jemně sekanou petrželku a tři lístky máty peprné, cukr, citrónovou šťávu a přisolíme. Opatrně mícháme, aby lusky zůstaly celé. Fazole dusíme do měkka, šťáva se odpaří a na fazolích zůstane jen olej. Vychlazené fazole podáváme jako přílohu k masu.

AYSE KADIN FASULYE - FAZOLE PANÍ AJŠI (Turecko). AYSE KADIN FASULYE - FAZOLE PANÍ AJŠI (Turecko).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1368 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz