AYVA YEMĚGI - SKOPOVÉ S KDOULEMI (Turecko).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: 400 g skopového masa, 800 g kdoulí, 1 větší cibule, 150g oleje, 150g cukru, sůl. ) POSTUP PŘÍPRAVY: Kdoule vypereme, osušíme, zbavíme sametové vrstvy, nakrájíme každou na čtyři díly, zbavíme okvětí i jadérek a dáme do nádoby s vodou, aby neztratily barvu. Skopové maso nakrájíme na malé kousky, vložíme do kastrolu s omastkem, dáme na oheň, přidáme hrubě nakrájenou cibuli. Když je maso téměř měkké, přidáme kdoule, cukr, sůl a vodu. Jakmile se nám odpaří šťáva, odstavíme. Kdoule musí zůstat ve čtvrtkách. Skopové s kdoulemi podáváme teplé, bez přílohy.

AYVA YEMĚGI - SKOPOVÉ S KDOULEMI (Turecko). AYVA YEMĚGI - SKOPOVÉ S KDOULEMI (Turecko).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1358 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz