KŘUPAVÁ PEČENÁ KRKOVICE.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ KRKOVICE / 




INGREDIENCE:
800g vykostěné krkovice,
2 lžíce másla,
3 mále cibule,
1 lžička hrubé soli,
1 lžíce oleje,
300g rajčat,
350g malých cukin,
120g cukru,
100 ml bílého octa,
2 lžíce červeného vína, bazalka, rozmarýn, tymián, sůl,
1 lžíce hrubého pepře.

POSTUP PŘÍPRAVY:
Maso omyjeme a osušíme.
V pekáčku je přelijeme rozehřátým máslem a pečeme asi hodinu za občasného podlévání vodou.
Mezitím nakrájíme najemno 1 cibuli a bylinky. Smícháme je s pepřem, olejem a hrubou solí.
Hmotu asi 10 minut před dopečením potřeme maso.
Měkkou pečeni vyjmeme a uchováváme na teplém místě.
Výpek procedíme.
Potom očistíme zbylou zeleninu.
Cibule rozpůlíme, rajčata a cukiny nakrájíme na plátky.
Cukr zkaramelizujeme a zalijeme jej octem a vypečenou šťávou a krátce ještě povaříme.
Přidáme cibulky se zeleninou a asi 5 minut povaříme.
Nakonec vše osolíme a okořeníme.
Plátky masa obložíme na talířích dušenou zeleninou.



KŘUPAVÁ PEČENÁ KRKOVICE. KŘUPAVÁ PEČENÁ KRKOVICE.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1388 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz