MOŘSKÉ RYBY ZAPEČENÉ V ALOBALU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY MAKRELA / 




INGREDIENCE: 500-600g makrely nebo filé, sůl, pepř, 50g másla, 100g slaniny, 1 větší cibule, 4 rajčata, 2 jablka, petrželka, citrónová šťáva. POSTUP PŘÍPRAVY: Makrelu staženou z kůže nebo rybí filé nakrájíme na porce. Alobal poklademe plátky slaniny, na ně vložíme prstence cibule a porce osolené a opepřené ryby pokapané citrónovou šťávou. Navrch klademe střídavě plátky oloupaných rajčat a jablk, posypeme petrželkou poklademe plátky másla; dobře zabalíme a zapékáme na roštu 20-25 minut. Stejné upravenou rybu můžeme péci i volně na pekáčku. Podáváme s krekerami, s pečenými plátky brambor nebo s topinkami.

MOŘSKÉ RYBY ZAPEČENÉ V ALOBALU. MOŘSKÉ RYBY ZAPEČENÉ V ALOBALU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1346 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz