KACHNA V ALOBALU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ KACHNA / 




INGREDIENCE:
4 porce kachny (asi 800g),
1cibule,
1 stroužek česneku, sůl,
100g žampiónů,
20g sádla,
20g másla,
400g rajčat,
1 dl bílého vína, petrželka.

POSTUP PŘÍPRAVY:
Porce kachny osolíme, okořeníme a opečeme po obou stranách na rozehřátém sádle.
Pak podlijeme vodou, přidáme utřený česnek a dusíme téměř doměkka.
Cibuli nakrájíme na plátky, osmažíme ji na másle, přidáme spařená, oloupaná a na plátky nakrájená rajčata, petrželku a nakrájené žampióny, osolíme, podlijeme vínem a dusíme.
Na alobal rozložíme podušenou zeleninovou směs, porce kachny, dobře uzavřeme a pečeme asi 10 minut v troubě.
Podáváme na talíři přímo v alobalu, aby nevytekla pikantní šťáva.



KACHNA V ALOBALU. KACHNA V ALOBALU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1347 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz