KAPR VE VINNÉ OMÁČCE.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY KAPR / 




INGREDIENCE: 4 větší porce kapra (asi 800 g), 300 g kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer), 5 kuliček pepře a nového koření, 1 bobkový list, 100, cibule, 150g majolky, sůl. citrónová šťáva, ocet, 2 dl bílého vína.

POSTUP PŘÍPRAVY: Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kolečka, vložíme na kastrol, přidáme na kroužky nakrájenou cibuli, mírné zalijeme vodou a trochou octa, přidáme koření a povaříme. Očištěné a omyté porce kapra osolíme, vložíme do připraveného zeleninového základu a na mírném ohni asi 20 minut dusíme. Pak kapra necháme ve vývaru vychladnout. Studené porce přeneseme na oválnou porcelánovou mísu. Vývar z ryby procedíme, zeleninu prolisujeme, spojíme s majonézou, zředíme vínem, ochutíme citrónovou šťávou, podle chuti osolíme a rozšleháme. Při podávání kapra přeléváme touto vinnou omáčkou. Pokrm podáváme se smaženými bramborovými hranolky nebo s bramborovým salátem.



KAPR VE VINNÉ OMÁČCE. KAPR VE VINNÉ OMÁČCE.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1343 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz