FRANCOUZSKÁ POLÉVKA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA RŮZNÁ / 




INGREDIENCE: Králičí předek a játra, 1 menší cibule, 40 g másla, 150 g kořenové zeleniny, 2 žemle, 2 c1 olivového oleje, 2 dl červeného vína, mletý pepř, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: V osolené vodě doměkka uvaříme králičí předek. Maso pak vykostíme
a nadrobno rozkrájíme. Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme k ní rozkrájené maso, rozetřená syrová králičí játra a společně osmahneme. Pak všechno zalijeme procezeným vývarem z masa, přidáme očištěnou a na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu, osolíme, opepříme a vaříme asi 15 minut. Nakonec do polévky vlijeme červené víno a krátce společně povaříme. Polévku podáváme s žemlí nakrájenou na proužky a lehce opečenou na oleji.



FRANCOUZSKÁ POLÉVKA. FRANCOUZSKÁ POLÉVKA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1332 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz