KRŮTA S HRUŠKOVOU NÁPLNÍ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA / 




INGREDIENCE: Krůta (asi 2500 g), 1 velká hruška, 50 g másla, mletý pepř, sůl, krůtí játra. POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěnou krůtu osolíme vně i uvnitř. Neoloupanou hrušku omyjeme, rozkrájíme na čtyři díly, každou čtvrtku hrušky obalíme v soli a hrubě mletém pepři. Vložíme je do krůty, zašijeme, křídla a stehna přivážeme k trupu a dáme péci do vyhřáté trouby na podklad z trochy oleje a horké vody. V polovině doby pečení přilijeme do pekáče asi čtvrt litru horké vody a krůtu občas poléváme šťávou. Po dobu pečení ji obracíme, aby byla z obou stran upečená dozlatova. Měkkou vyjmeme, zabalíme do alobalu a uchováme zatím na teple. Syrová krůtí játra jemně umeleme (rozmixujeme), opékáme je pak na rozpuštěném másle, až jsou dobře propečená, přisolíme, okořeníme pepřem. K játrům přilijeme šťávu z krůty, promícháme a nalijeme do omáčníku. - Podáváme s vařenými jedlými kaštany opečenými na másle nebo s kaštanovým pyré (prolisované vařené kaštany) a s vařenými brambory nakrájenými na plátky a opečenými na másle.

KRŮTA S HRUŠKOVOU NÁPLNÍ. KRŮTA S HRUŠKOVOU NÁPLNÍ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1344 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz