VÝVAR S KAPUSTOU A RÝŽÍ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA ZELENINOVÁ / 




INGREDIENCE: 30 g másla, 2 žampióny, 20 g celeru, 20 g petržele, polovina malé kapusty, masový vývar, 3 lžíce ryže, sůl, mletý pepř, 100 g strouhaného sýra.

POSTUP PŘÍPRAVY: Na másle podusíme očištěné a nakrájené žampióny, očištěnou a nakrájenou zeleninu, zalijeme vývarem, přidáme spařenou rýži osolíme a opepříme a vaříme tak dlouho, až je ryže měkká. K polévce zvlášť podáváme strouhaný sýr.



VÝVAR S KAPUSTOU A RÝŽÍ. VÝVAR S KAPUSTOU A RÝŽÍ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1337 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz