VEPŘOVÉ ŘÍZKY PO DALMATSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VEPŘOVÉ / 




INGREDIENCE: 600 g vepřové kýty, sůl, mletý pepř, hladká mouka, sádlo, 50 g cibule, špetka mleté papriky, 2 lžíce hořčice, 2 lžíce rajčatového protlaku, šťáva a kůra z 1 citrónu, 1 dl bílého vína.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme lehce v mouce a prudce opečeme po obou stranách na sádle. Když jsou všechny řízky opečeny, vyjmeme je, na sádlo po opékání nasypeme drobně nasekanou cibuli, osmahneme ji, přidáme papriku, rozložíme na to opečené řízky; přidáme hořčici a protlak, nastrouhanou citrónovou kůru a štávu a podlijeme trochou vody. Přiklopíme a dusíme doměkka. Během dušení podléváme vínem a vodou. Podáváme s rýží a salátem z čerstvé zeleniny.



VEPŘOVÉ ŘÍZKY PO DALMATSKU. VEPŘOVÉ ŘÍZKY PO DALMATSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1366 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz