JEHNĚČÍ PO PASTEVECKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: 800 g jehněčího masa bez kostí, 200 g cibule, mletá paprika, mletý pepř, 2 pálivé zelené papriky, 1 bobkový list, 4 stroužky česneku (i více podle chuti), sůl, rajčatová šťáva, 700 g brambor, 1 kysaná okurka. POSTUP PŘÍPRAVY: Jehněčí maso pokrájíme na kostky a dusíme je s drobně nakrájenou cibuli bez přidání tuku. Když maso pustí šťávu, vmícháme do něho mletou papriku, pepř, pokrájené papriky, přidáme bobkový list, rozetřený česnek, osolíme a přikryté dusíme. Po chvilce maso podlijeme trochou rajčatové šťávy. K téměř měkkému masu vložíme oloupané syrové brambory pokrájené na kostičky a přilijeme tolik rajčatové šťávy, aby všechno bylo ponořené. Promícháme a dusíme na malém plaménku, až maso i brambory změknou. Ke konci přidáme do pokrmu okurku pokrájenou na kostičky.

JEHNĚČÍ PO PASTEVECKU. JEHNĚČÍ PO PASTEVECKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1368 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz