ŠELMOVSKÝ PAPRIKÁŠ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: 600 g skopové plece bez kosti nebo 1 kg skopového hrudí s kostmi, 60 g slaniny, 2 cibule, mletá sladká paprika, 600 g zelených fazolek, sůl, 2 dl kysané smetany, 40 g hladké mouky POSTUP PŘÍPRAVY: Opláchnutou skopovou plec nakrájíme na kostičky (hrudí nasekáme na kostky). V kotlíku rozpustíme drobně pokrájenou slaninu, usmažíme v ní drobně pokrájenou větší cibuli, zaprášíme paprikou, přidáme maso a dusíme pod poklicí za častého zamíchání. Když maso vysmahlo na tuk, přilijeme trochu vody a dusíme téměř doměkka. Mezitím opláchneme fazolky, konce i vlákna odstraníme, fazolky pokrájíme na šikmé nudličky a vložíme k masu. Osolíme je podlijeme vodou a dusíme doměkka. Smetanu rozkvedláme s moukou, pokrm zahustíme, povaříme a podáváme.

ŠELMOVSKÝ PAPRIKÁŠ. ŠELMOVSKÝ PAPRIKÁŠ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1358 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz