MORAVSKÝ BRABEC.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ BŮČEK / 




INGREDIENCE: 500g vepřového vykostěného bůčku (ramínko, plecko),1 cibule, 2 stroužky česneku, 1 lžička hladké mouky, 1 lžička drceného kmínu, 1 lžička soli. POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěné maso nakrájíme na větší kostky o hraně asi 3 až 4cm a vložíme do kastrolu, osolíme, přidáme najemno pokrájenou cibuli, utřený česnek, okmínujeme, podlijeme 1dl studené vývaru nebo vody a dáme péci do předem vyhřáté trouby. Během pečení poléváme maso vypečenou šťávou. Podle potřeby doléváme vysmáhlou šťávu trochou teplého vývaru nebo vodou, aby se maso nepřipálilo. Upečené maso (asi 1,5 hodiny) z kastrolu vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou a restujeme za stálého míchání asi 3 minuty. Nato maso vrátíme zpět do šťávy a podáváme s bramborovým nebo houskovým knedlíkem a zelím.

MORAVSKÝ BRABEC. MORAVSKÝ BRABEC.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1329 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz