JEHNĚČÍ KOTLÍKOVÝ PAPRIKÁŠ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: 60 g sádla, 1 cibule, mletá sladká paprika, 1 kg předního jehněčího masa, sůl, 2 papriky, 1 rajče, 1,5 dl kysané smetany, 1 lžíce hladké mouky. POSTUP PŘÍPRAVY: V kotlíku rozehřejeme sádlo, zpěníme na něm drobně pokrájenou cibuli, zaprášíme paprikou a přidáme jehněčí maso pokrájené na kostky. Maso osolíme a dusíme na malém plaménku za stálého míchání. Když se šťáva vydusila, přidáme papriky pokrájené na kolečka, oloupané a pokrájené rajče, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Mouku rozkvedláme se smetanou, paprikáš zahustíme a několik minut ještě dusíme. Podáváme s noky nebo s vařenými brambory.

JEHNĚČÍ KOTLÍKOVÝ PAPRIKÁŠ. JEHNĚČÍ KOTLÍKOVÝ PAPRIKÁŠ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1365 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz