AZU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ / 




INGREDIENCE: 1 kg zadního hovězího masa, 50g tuku, 30g mouky, 130g cibule, 100g čerstvých hub (nebo lžíci sušených hub), 2 lžíce rajčatového protlaku, 160g rajčat, petrželka, česnek, mletý pepř, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Hovězí maso pokrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a na tuku opečeme. Po chvilce zalijeme vývarem nebo vodou, přidáme drobně pokrájenou cibuli, rajčatový protlak, rajčata a dusíme doměkka. Potom maso vyjmeme, do přecezené omáčky přidáme pokrájené houby (sušené houby předem namočíme) a česnek utřený se solí. Vložíme zpět dušené maso. Vše zaprášíme moukou, osmahneme, trochu podlijeme vývarem a ještě 15 minut dusíme. Před podáváním posypeme sekanou zelenou petrželkou nebo koprem. Příloha: vařené brambory.

AZU. AZU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1341 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz