ČANACHI.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: 600g skopového masa, 500g brambor, 60g cibule, 100g rajčat, 250g baklažánů, olej, bobkový list, česnek (podle chuti), petrželka, mletý pepř, sůl, trochu bujónu. POSTUP PŘÍPRAVY: Do ohnivzdorné nádoby dáme oloupané brambory nakrájené na velké kostky a promícháme s nakrájenou cibulí. Na ně klademe očištěné, na větší kousky pokrájené skopové maso, dále oloupané baklažány pokrájené na plátky, opepříme a posypeme nasekanou petrželkou. Přidáme česnek utřený se soli, rozmíchaný v bujónu, a koření. Vše zakapeme olejem a dusíme v troubě. Ke konci dušení přidáme rajčata pokrájená na plátky a dodusíme. Podáváme v nádobě, v níž se připravoval.

ČANACHI. ČANACHI.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1367 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz