VÍDEŇSKÉ ROŠTĚNKY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ / 




INGREDIENCE: 6 roštěnek nakrájených z nízkého roštěnce, sůl, mletý pepř, 90g hl. mouky, 120 a 40 g sádla, 150 g cibule, 30 g másla a trochu vývaru z hovězího masa. POSTUP PŘÍPRAVY: Okraje roštěnek, popř. i šlachovité blány v mase několikrát nařízneme, aby se roštěnky při pečení nekroutily, pak je naklepeme, osolíme, opepříme, shrneme do původního tvaru a na jedné straně je poprášíme moukou. V pánvi rozehřejeme sádlo, vložíme do něho připravené roštěnky a. pečeme je nejdříve na omoučené straně, pak je obrátíme a dopečeme. Pečení roštěnek nesmí trvat déle než šest až osm minut. Pečené roštěnky přendáme na nahřátou mísu. Ze šťávy sebereme tuk, šťávu podlijeme vývarem, osolíme, přidáme máslo, krátce povaříme a roštěnky přelijeme. Na jiné pánvi na 40 g sádla dozlatova usmažíme na kolečka nakrájenou a na kroužky rozebranou cibuli a poklademe jí roštěnky upravené na míse. Pečeme-li jenom jednu nebo dvě roštěnky, cibulku zvlášť nesmažíme, ale přidáme ji do tuku k roštěnkám, když je začneme opékat na druhé straně, a cibuli osmažíme společně s masem. Příloha: opékané nebo smažené brambory, bramborová kaše, dušená ryže, kysané okurky.

VÍDEŇSKÉ ROŠTĚNKY. VÍDEŇSKÉ ROŠTĚNKY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1356 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz