MASO NA CIBULI PO VÍDEŇSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ / 




INGREDIENCE: 80 g sádla, 300 g cibule, 600 g.hovězího masa (květová špička z kýty svíčková, roštěnec), sůl, mletý pepř; stroužek česneku; trochu majoránky, 1 lžíce octa, 30 g hladké mouky a vývar z hovězího masa nebo z kostky masoxu. POSTUP PŘÍPRAVY: V kastrole na rozpáleném sádle osmažíme drobně nakrájenou cibuli do světležluta. K ní pak přidáme bud na plátky, nebo na větší kostky nakrájené maso, utřený česnek, ocet, osolíme, okořeníme a za občasného podlévání vývarem dusíme maso do poloměkka. Potom šťávu necháme zčásti vysmáhnout, zbylou štávu zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vývarem a dusíme tak dlouho, až je maso měkké. Příloha: dušená rýže, vařené brambory a se salátem ze syrové zeleniny.

MASO NA CIBULI PO VÍDEŇSKU. MASO NA CIBULI PO VÍDEŇSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1376 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz