RAGŮ PO DEBRECÍNSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ VEPŘOVÝ / 


Maďarská kuchyně.

INGREDIENCE: 400g vepřového plecka, 3 cibule, 2 stroužky česneku, 2 kapie, 150g měkkého salámu nebo klobásy, 50g vepřového sádla, 1/16 l smetany, 3 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíce hladké mouky, 1 lžička sladké papriky, 1 lžička drceného kmínu, 1 lžíce soli.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso v celku omyjeme a po osušení je nakrájíme na menší kostičky o hraně 1,5-2 cm.Nakrájenou cibuli a s trochou soli utřený česnek osmažíme na sádle dozlatova, přidáme protlak, promícháme a vložíme maso. Podusíme, osolíme, přidáme papriku, drcený kmín a podlijeme vodou. Po 1 minutě přidáme na nudličky nakájenou kapii a pod pokličkou dusíme, až je maso měkké. Během dušení několikrát vařečkou zamícháme a bude-li třeba, podlijeme trochou vody. Hotové maso přelijeme smetanou , ve které jsme rozmíchali mouku, a všechno ještě 7 minut dobře provaříme. Před koncem varu přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou uzeninu. Příloha houskový knedlík nebo kynutý knedlík.



RAGŮ PO DEBRECÍNSKU. RAGŮ PO DEBRECÍNSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1330 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz