HOVĚZÍ POCHOUTKA Z KLÁŠTERNÍHO PODZEMÍ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ / 




INGREDIENCE: 400g hovězího masa (výborné je i přední), 6 lžic tuku, 2 cibule, lžička sl. papriky, sůl, ml. pepř, drcený kmín, lžička rajčatového protlaku, 2 stroužky česneku, vývar (i z masoxu) podle potřeby, lžíce hl. mouky, 200g čerstvých hub (i žampiónů). POSTUP PŘÍPRAVY: Na 2/3 tuku osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova a v závěru zpěníme mletou papriku. Přidáme na kostky nakrájené maso, za stálého míchání rychle osmáhneme, dáme kmín, rajčatový protlak, utřený česnek, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a necháme s masem chvíli osmáhnout – vše za stálého míchání. Pomalu přiléváme vřelou vodu s masoxem nebo vývar až na potřebné množství a mícháme především po dně, aby se nám nic nepřichytilo. Na zbývajícím tuku osmáhneme na kousky nakrájené houby a přidáme také k masu. Papiňák uzavřeme a dusíme podle svých zvyklostí 30 – 40 minut. Příloha: houskový knedlík, krupicové noky nebo těstoviny.

HOVĚZÍ POCHOUTKA Z KLÁŠTERNÍHO PODZEMÍ. HOVĚZÍ POCHOUTKA Z KLÁŠTERNÍHO PODZEMÍ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1348 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz