GRILOVANÝ BŮČEK S PŘÍLOHOU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ BŮČEK / 




INGREDIENCE: 400g libového bůčku, sůl, ml. pepř, 4 str. česneku, 4 cibulky, 4 středně velké brambory, 4 rajčata, hořčice, tymián.

POSTUP PŘÍPRAVY: Z bůčku ukrojíme osm plátků ( na každou porci dva), naklepeme je, osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem. Brambory a cibuli oloupeme, nakrájíme na čtvrtky, přidáme sůl, zalijeme šálkem vody a čtvrt hodiny dusíme. Potom ocedíme a necháme okapat. Bůček srovnáme pod gril, přidáme brambory a cibuli a grilujeme. Asi za čtvrt hodiny maso obrátíme a pod gril přidáme ještě omytá, nahoře do kříže naříznutá, osolená a opepřená rajčata. Asi za pět minut bůček potřeme hořčicí, maličko okořeníme tymiánem a grilujeme dále, ještě asi deset minut. Bůček podáváme na nahřátých talířích, obložený brambory cibulí a rajčaty. Jako další přílohu podáváme chléb a salát.



GRILOVANÝ BŮČEK S PŘÍLOHOU GRILOVANÝ BŮČEK S PŘÍLOHOU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1320 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz