PLZEŇSKÝ ŠPÍZ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ / 




INGREDIENCE: 300g svíčkové, 300g panenské vepřové, 300g anglické slaniny, 150g moravské klobásy, 120ml rostlinného oleje, 12 stroužků česneku, 200ml plzeňské dvanáctky, 250g červené kapie, 4 cibule, sůl, mletý pepř. POSTUP PŘÍPRAVY: Svíčkovou a panenskou vepřovou očistíme a nakrájíme z nich malé medajlonky. Mírně naklepeme, osolíme, opepříme a s kousky slaniny a kolečky klobásy střídavě napichujeme na špíz. Ten vložíme na rozpálený olej, prudce opečeme ze všech stran a dáme do trouby zvolna dopéct. Nebo potřeme olejem a dokončíme na otáčecím grilu. Cibuli nakrájíme na kolečka. Opereme, osušíme a pokrájíme kapie. Česnek oloupeme a nakrájíme. Ve výpeku společně orestujeme kolečka cibule a kousky kapie, potom přidáme česnek. Zastříkneme pivem a necháme krátce povařit. Dozlatova opečený či grilovaný špíz dáme na talíř a přelijeme připravenou pikantní šťávou s restovanou zeleninou. Příloha chléb nebo jiné pečivo.

PLZEŇSKÝ ŠPÍZ. PLZEŇSKÝ ŠPÍZ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1401 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz