PAŘÍŽSKÁ CIBULAČKA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA ZELENINOVÁ / 




INGREDIENCE: 1 l vývaru, 4 cibule, 2 lžíce oleje, 1 stroužek česneku, sůl, mletý pepř, muškátový oříšek, ocet, cukr, 2 vejce, 8 krajíčků žemlovky, 80 g strouhaného parmazánu, kousek čerstvého másla..

POSTUP PŘÍPRAVY: Na oleji osmahneme dorůžova na tenké plátky nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Zalijeme vývarem a asi dvacet minut povaříme. Podle chuti polévku osolíme, ochutíme mletým pepřem a strouhaným muškátovým oříškem, zakápneme octem a zjemníme troškou cukru. Do hotové polévky zakvedláme vejce a necháme je srazit. Krajíčky žemlovky nasucho po obou stranách opečeme. Polévku nalijeme do polévkových šálků, přidáme opečenou žemlovku, posypeme sýrem a poklademe kousíčky másla. Vložíme do předehřáté trouby a krátce zapečeme.



PAŘÍŽSKÁ CIBULAČKA. PAŘÍŽSKÁ CIBULAČKA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1340 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz