MASOVÁ NÁDIVKA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ RŮZNÉ / 




INGREDIENCE: 200g uzené vykostěné pečínky, 200g vykostěného vepřového ramínka, 200g vykostěné hovězí hrudi, 3/4 l zeleninového vývaru z kostky, 6 rohlíků nebo žemlí, 2 svazky petrželky, 6 vajec, sůl, pepř, tuk a strouhanku do formy, rajská jablíčka a petrželku na ozdobení. POSTUP PŘÍPRAVY: Všechny druhy masa dáme do vařícího s zeleninového vývaru a asi 40 minut povaříme. Pečivo nakrájíme na kostičky. Petrželku opereme a nakrájíme na jemno. Maso vyjmeme z vývaru a necháme vychladnout. Do 1/2 l polévky namočíme kostky pečiva. Maso nakrájíme na kousky. Promícháme je s vejci, petrželkou a namočeným pečivem, osolíme a opepříme. Hranatou formu o obsahu asi 1/5 l vymastíme a vysypeme strouhankou. Naplníme ji masovou směsí a v předehřáté troubě na 200°C pečeme asi 60 – 70 minut. Hotovou nádivku necháme vychladnout, vyklopíme na plochou mísu a podáváme ozdobenou kousky rajčat a petrželkou. Jako příloha chléb a pikantní hořčice.

MASOVÁ  NÁDIVKA. MASOVÁ  NÁDIVKA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1368 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz