ANGREŠTOVÝ JAM

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE / ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM / 




INGREDIENCE: Na 1 kg ovoce 60-70 dkg cukru. Angrešt i cukr si rozdělíme na poloviny. Polovinu angreštu rozemeleme na masovém strojku a dáme jej svařit s polovinou cukru asi 10-15 minut. Pak přidáme druhou polovinu cukru a ovoce v kouscích a vaříme, až směs kápnutá na studený talířek rosoluje. Jemné pecičky angreštu nejsou na závadu, můžeme však jejich obsah snížit tím, že polovinu ovoce rozemeleme na strojku Tutti-Frutti, který pecičky oddělí. Horký jam plníme do menších nahřátých sklenic a hned povazujeme.

ANGREŠTOVÝ JAM ANGREŠTOVÝ JAM



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1436 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz