HOUBY VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA / ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY / 




INGREDIENCE: 1 kg hub, špetka kyseliny citrónové, 30g soli. POSTUP PŘÍPRAVY: Vybrané, tvrdé a bílé houby pokrájíme a maličko poprášíme kyselinou citrónovou, aby zůstaly bílé. Po čtvrthodinovém odležení solíme a dusíme, až se šťáva vydusí. Naplníme jimi malé patentní skleničky, uzavřeme a sterilujeme. Používáme jich jako čerstvých. Jiná obdoba tohoto předpisu je, že podusíme houby s máslem, které po sterilizaci houby pokrývá. Houby v másle podrží lépe vůni, chuť i barvu. Sterilujeme 40 minut při 100 °C.

HOUBY VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ HOUBY VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1396 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz