MORAVSKÝ VRABEC SE ŠPENÁTEM.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ BŮČEK / 




INGREDIENCE: 320g vepřového bůčku, 320g vepřové plece bez kosti, 50g sádla, 2 cibule, 8 str.česneku, kmín, sůl, 20ml rajského protlaku. NA DUŠENÝ ŠPENÁT: 750g mraženého špenátu50g sádla, 50g hladké mouky, mletý pepř, 200ml mléka, 2 cibule, 1 vejce, česnek, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Z masa nakrájíme stejné špalíčky. Česnek utřeme, osolíme, přidáme drcený kmín, opečeme na sádle. Pak přidáme k vrabcům rajský protlak. Osmáhneme. Přidáme ještě nakrájenou cibuli a dáme do trouby zapéct. Dáváme pozor, aby se cibule nepřipálila, častěji mícháme a přeléváme výpekem. Nesnažíme se udělat šťávu ! Nastrouháme cibuli a zpěníme tuk. Přidáme hladkou mouku uděláme jíšku. Zlijeme ji mlékem a povaříme. Přidáme rozmražený špenát. Rozmícháme, ochutíme a znovu povaříme.Jako příloha je nejlepší bramborový knedlík.

MORAVSKÝ VRABEC SE ŠPENÁTEM. MORAVSKÝ VRABEC SE ŠPENÁTEM.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1308 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz