TUŇÁK ZAPÉKANÝ (Maguro-jaki)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY RŮZNÉ / 




INGREDIENCE:500 g tuňáka, 1 dl koňaku, 2 lžíce sójové omáčky, 1 lžička cukru,1/2 lžičky soli, 1 oloupaný citrón, 1 lžíce oleje POSTUP PŘÍPRAVY:Do ohnivzdorné zapékací misky vymazané olejem urovnáme plátky tuňáka a zalijeme koňakem, sójovou omáčkou, posypeme cukrem a solí. Navrch dáme plátky citrónu zbavené kůry. Dáme do vyhřáté trouby. Hned jak se šťáva začne vařit, plátky citrónu obrátíme. Zapékáme 20-30 minut. Podáváme s rýží a zeleninovým salátem.

TUŇÁK ZAPÉKANÝ (Maguro-jaki) TUŇÁK ZAPÉKANÝ (Maguro-jaki)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1354 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz