ŽIVÁŇSKÝ ŠAŠLIK.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VEPŘOVÉ / 




INGREDIENCE: 100 g vepřového plecka, sůl, 50 g brambor, 10 g rajčatového protlaku, 5 g másla. POSTUP PŘÍPRAVY: Na kostky pokrájené maso a syrové brambory napichujeme střídavě na špejli. Posypeme pažitkou a opečeme nasucho. Pak trochu podlijeme a dusíme doměkka. Ke zvýraznění chuti přidáme do šťávy rajčatový protlak. Vhodným příkrmem k šašliku je rýže. Místo dušení můžeme šašlik připravovat na grilu, nejlépe na Etagrilu. K hotovému pokrmu přidáme čerstvé máslo. másla.

ŽIVÁŇSKÝ ŠAŠLIK. ŽIVÁŇSKÝ ŠAŠLIK.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1430 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz