HOUBY S ČESNEKOVOU OMÁČKOU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / HOUBY / 




INGREDIENCE: 15 hlaviček japonských hub (lze použít u nás rostoucí Jidášovo ucho nebo i jiné běžné houby, 2 lžíce oleje, kmín, 3 lžíce sójové omáčky, glutasol, 1/2 stroužku česneku (nebo křen podle chuti.

POSTUOP PŘÍPRAVY:Používáme-li sušené houby, předem je na 1 5 minut namočíme. Čerstvé houby očistíme. Rozehřejeme olej a houby v něm rychle z obou stran opečeme. Při opékání je mírně pokmínujeme. Opečené houby vyndáme z pánve a položíme na filtrační papír, aby se přebytečný olej odsál. Připravíme si omáčku ze sójové omáčky, glutasolu a česneku (česnek prolisujeme lisem na česnek a dobře promícháme se sójovou omáčkou). Opečené hlavičky namáčíme do omáčky. Jíme teplé a podáváme jako předkrm nebo jako hlavni chod; v takovém případě užíváme jako přílohy rýže.



HOUBY S ČESNEKOVOU OMÁČKOU. HOUBY S ČESNEKOVOU OMÁČKOU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1340 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz