BRATISLAVSKÁ PANENSKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ / 




INGREDIENCE: 500 g panenské vepřové, 20 g sádla, 30 g másla, 2 dl smetany, 30g rajčatového protlaku, 100 g konzervovaného zeleného hrášku, 50 g cibule, hladká mouka, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Panenskou vepřovou nakrájíme na plátky, naklepeme lehce dlaní a osolíme. V sádle opečeme po obou stranách plátky masa a vyjmeme je. Na tuku od pečení zpěníme drobně nakrájenou cibuli, zaprášíme hladkou moukou, osmáhneme, zalijeme trochou vody, povaříme, přidáme rajčatový protlak, smetanu, zjemníme máslem a osolíme. V této omáčce opečené maso s okapaným hráškem podusíme asi dvě minuty. Jako přílohu podáváme máslové noky nebo špagety.



BRATISLAVSKÁ PANENSKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ BRATISLAVSKÁ PANENSKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1413 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz