PEČENÉ RYBY PO DALMATSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY MAKRELA / 




INGREDIENCE: 1 1 kg ryb (menší úhoři, makrely, sardele či řezy ze zmrazených sleďů), sůl, pepř, 6-8 stroužků česneku, svazek petrželky, 2 bobkové listy, olej, citrón. POSTUP PŘÍPRAVY: Ryby očistíme odřízneme hlavy a ploutve, úhoře stáhneme z kůže a naskládáme je jako olejovky do pekáče, který musí být tak velký, aby ryby vyplnily celou jeho plochu. Osolíme je, opepříme a posypeme nadrobno rozkrájeným česnekem, petrželkou a mezi ryby dáme kousky bobkového listu. Přilijeme tolik oleje, až jsou ryby zality, a zakapeme je šťávou z citrónu. Může přilít i trochu vody. Pečeme asi 1 hodiny ve středně vyhřáté troubě. Jíme teplé i studené s chlebem.

PEČENÉ RYBY PO DALMATSKU. PEČENÉ RYBY PO DALMATSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1365 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz