VEPŘOVÉ KOTLETY GUNDEL.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VEPŘOVÉ / 




INGREDIENCE: 1 kg vykostěného vepřového karé (pečeně), sůl, 60g másla, 40 g hladké mouky, 3 dl mléka 2 žloutky, 150 g strouhaného ementálu, mletý pepř, muškátový oříšek. POSTUP PŘÍPRAVY: Opláchnuté maso potřeme solí a vcelku upečeme, měkké nakrájíme na plátky. Z části másla, z mouky a mléka připravíme bešamel, necháme jej vychladnout a promícháme se dvěma žloutky, 100 g strouhaného ementálu, solí, pepřem a strouhaným muškátovým oříškem. Hustou omáčkou potřeme plátky masa a poskládáme do původního tvaru. Vše vložíme do nádoby z jenského skla, pokryjeme zbylou omáčkou, posypeme zbylým strouhaným sýrem, na povrch nastrouháme zbylé ztuhlé másla a v horké troubě zapečeme dorůžova.

VEPŘOVÉ  KOTLETY  GUNDEL. VEPŘOVÉ  KOTLETY  GUNDEL.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1350 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz