KOLOŠVÁRSKÉ VEPŘOVÉ KOTLETY V KOTLÍKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VEPŘOVÉ / 




INGREDIENCE: 4 vepřová kotlety, sůl, mletý pepř, 80 sádla, 2 cibule, mletá sladká paprika, 2 zelené papriky, 1 rajče, (nebo 4 lžíce leča), 500g hlávkového zelí, 500g brambor, 1dl bílého vína, kmín, majoránka, saturejka, špetka hořčičných semínek. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové kotlety na okrajích a u kosti nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a postupné opečeme v kotlíku na rozehřátém sádle. Maso z kotlíku vyjmeme, ve zbylém tuku usmažíme dozlatova drobně pokrájenou cibuli, zaprášíme ji paprikou, hned vložíme papriky pokrájené na kolečka, pokrájené rajče, zelí pokrájené na nudličky, kostky brambor, koření a vše zalijeme vínem. Směs dusíme za častého zamícháni až zelenina a brambory změknou. Přidáme opečené kotle ty, krátce je podusíme a hned podáváme.

KOLOŠVÁRSKÉ VEPŘOVÉ KOTLETY V KOTLÍKU. KOLOŠVÁRSKÉ VEPŘOVÉ KOTLETY V KOTLÍKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1339 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz