HOVĚZÍ ZADNÍ A LA (ESTERHÁZY).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ / 




INGREDIENCE: 4 libové hovězí plátky z kýty, sůl, mletý pepř, 50 g hladké mouky, 40 g sádla,20 g másla, 150 g mrkve, l 00 g petržele, 1 cibule, 1/4 l vývaru, 2 dl kysané smetany. POSTUP PŘÍPRAVY: Hovězí plátky po obvodu nařízneme na třech místech; naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a prudce opečeme po obou stranách na sádle a másle. Přeložíme je do nádoby z jenského skla; přidáme na kolečka pokrájenou mrkev a petržel, drobné rozsekanou cibuli, na vše nalijeme tuk od opékání, přilijeme trochu vývaru a přikryté dusíme. Z mouky a smetany připravíme záklechtku, kterou vlijeme na změklé maso a dusíme ještě několik minut. Podáváme s hráškovou nebo houbovou rýží.

HOVĚZÍ  ZADNÍ  A  LA  (ESTERHÁZY). HOVĚZÍ  ZADNÍ  A  LA  (ESTERHÁZY).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1348 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz