ŽIVÁŇSKÁ PEČENĚ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VEPŘOVÉ / 




INGREDIENCE: 600-800 g různého masa (skopové, telecí, vepřové), 200 g slaniny, 4 velké brambory, zelené papriky. POSTUP PŘÍPRAVY: Nakrájíme řízky masa skopového, telecího a vepřového proužky slaniny a cibule a navlečeme vše na rožeň, střídavě maso slaninu, cibuli, popř. můžeme mezi to dát plátek. oloupaného bramboru či půlku paprikového lusku. Všechno stáhneme dohromady a zabalíme do měchuřiny vyprané ve slané vodě nebo do promaštěného pergamenového papíru a zavážeme na koncích. Opékáme na rožni za pozvolného otáčení asi jednu hodinu. Pozor, aby se papíry hned na počátku nepropálily.

ŽIVÁŇSKÁ PEČENĚ. ŽIVÁŇSKÁ PEČENĚ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1358 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz