MOSKEVSKÝ BORŠČ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA ZELENINOVÁ / 




INGREDIENCE: 50 g hovězího masa, voda, sůl, 10 g párku, 10 g šunky, 30 g hlávkového zelí, 20 g červené řepy, 20 g kořenové zeleniny, 10 g cibule, 10 g rajčatového protlaku, 5 g oleje, bobkový list, ocet, 2 lžíce kyselého mléka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Nakrájené hovězí maso zalijeme vodou, přidáme bobkový list, osolíme a vaříme. K poloměkkému přidáme nakrájené zelí, červenou řepu a na zapěněné cibuli osmaženou kořenovou zeleninu s rajčatovým protlakem. Bobkový list vyjmeme, přidáme drobně nakrájený párek a šunku. Necháme prohřát, podle chuti osolíme, okyselíme a zjemníme mlékem.



MOSKEVSKÝ BORŠČ. MOSKEVSKÝ BORŠČ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1345 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz