VEPŘOVÝ PERKELT.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ VEPŘOVÝ / 




INGREDIENCE: 110 g vepřového libového bůčku, sůl, 20 g cibule, 10 g oleje, ml. paprika, 20 g rajčat, 20 g paprikových lusků.

POSTUP PŘÍPRAVY: Na kostky nakrájené maso dáme na zpěněnou cibuli a osmahneme. Zaprášíme paprikou a znovu krátce osmahneme. Zalijeme netučným vývarem z kostí a dusíme pod pokličkou. Asi po půl hodině přidáme nakrájená rajčata a papriky a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, Šťávu procedíme zpět na maso a podle chuti případně dosolíme.



VEPŘOVÝ PERKELT. VEPŘOVÝ PERKELT.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1348 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz