MOLDAVSKÉ TĚFTĚLI.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VEPŘOVÉ / 




INGREDIENCE: 120 g vepřového masa, sůl, pepř, 10 g cibule, 10 g oleje, 20 g kořenové zeleniny, 10 g cibule, 10 g rajčatového protlaku, celý pepř, bobkový list, 1 skleničky bílého vína, petrželka nebo kopr. POSTUP PŘÍPRAVY: K mletému masu přidáme drobně nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Tvoříme malé kuličky, které zprudka opečeme na oleji. Pak k nim přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli a rajčatový protlak. Zalijeme vínem, podle potřeby netučným vývarem z kostí nebo vodou a dusíme asi 15 minut. Koření vyjmeme a hotové maso sypeme sekanou petrželkou nebo koprem.

MOLDAVSKÉ TĚFTĚLI. MOLDAVSKÉ TĚFTĚLI.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1436 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz