PŘEROVSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO HOVĚZÍ / HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ / 




INGREDIENCE: 200 g předního hovězího masa, 200 g vepřového masa, 80 g uvařeného hrachu, sůl, mletý pepř, 2 stroužky česneku, 1 vejce, 30 g slaniny, 1 lžíce sekané petrželky, 30 g sádla, 1 lžíce hladké mouky, vývar nebo voda. POSTUP PŘÍPRAVY: Hovězí a vepřové maso umeleme společně s vařeným a vychladlým hrachem. Směs osolíme, opepříme, přidáme třený česnek, vejce, slaninu nakrájenou na kostičky a petrželku. Vše dobře promícháme, vytvoříme šišku a pečeme v troubě na pekáči vymazaném sádlem. Potom pečeni vyjmeme, základ zaprášíme hladkou moukou, osmahneme, zalijeme vodou nebo vývarem a povaříme. Nakonec pečeni nakrájíme na porce a přeléváme šťávou. Vhodnou pň1ohou jsou opečené brambory.

PŘEROVSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ PŘEROVSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1402 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz