BURGUNSKÝ HRNEC – Francie.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VEPŘOVÉ / 




INGREDIENCE: 1 vepřové koleno, 500 g vepřového bůčku, 500 g vepřové plece, sůl, voda, 6 větších mrkví, 1 kapusta, 3 vodnice, 6 pórků, 3 stroužky česneku, 1 cibule, 4 hřebičky, 6 větších brambor. POSTUP PŘÍPRAVY: Do kotlíku dáme vařit všechno maso, které jsme předem nasolili a vaříme pomalu na mírném ohni. Po 2 1 hodinách varu přidáme na větší kousky nakrájenou zeleninu, celý česnek, cibuli s napíchaným hřebíčkem. Po další půlhodině přidáme nakrájené brambory a ještě půl hodiny povaříme. Celé kusy masa dáme na mísu, obložíme zeleninou a k tomu podáváme v miskách přecezený vývar s černým chlebem.

BURGUNSKÝ HRNEC – Francie. BURGUNSKÝ HRNEC – Francie.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1430 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz