FEIJAOADA COMPLADA – Brazílie.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VEPŘOVÉ / 




INGREDIENCE: 500 g černých fazolí, 2,5-3 l vody, 1 syrové vepřové koleno, 1 uzené vepřové koleno, 1 klobása, 100 g slaniny, 3 cibule, 6-8 stroužků česneku, mletý pepř, 1 bobkový list, tlučený kmín, mleté chilli, petrželka, dobromysl, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Fazole namočíme přes noc do hrnce. Druhý den přidáme všechno maso a vaříme, až je maso měkké. Maso vyjmeme, vykostíme, nakrájíme na kousky a vrátíme do hrnce. Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme, osmahneme na ni drobni= nakrájenou cibuli a česnek dozlatova a dáme do hrnce k masu. Přidáme koření, dolijeme vodou, osolíme a povaříme. V hrnci musí být dost tekutiny, která se podává napřed jako polévka. Vlastní fazoláda se podává s chlebem.

FEIJAOADA COMPLADA – Brazílie. FEIJAOADA COMPLADA – Brazílie.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1359 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz