GARBANZO – Mexiko.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VEPŘOVÉ / 




INGREDIENCE: 2-3 hrnky žlutého hrachu , 3 l vody, 1 syrové vepřové koleno, 1 uzené vepřové koleno, 2 telecí nožičky, 2 cibule, 2 lžíce sladké mleté papriky, sůl, 200 g paprikové klobásy, 1 větší brambor, 1 lžička tlučeného kmínu, 1 lžička natě koriandru, 150 g slaniny, 3 pálivé papričky. POSTUP PŘÍPRAVY: Do velkého hrnce namočíme hrách přes noc. Druhý den přidáme kolena, nožičky, sekanou cibuli, papriku a přikryté vaříme na mírném ohni doměkka. Pak maso vyjmeme, vykostíme, i s kůžemi nakrájíme na kousky a vrátíme zpět do hrnce. Osolíme, přidáme na plátky nakrájenou klobásu, strouhaný brambor, kmín, sekaný koriandr, případně dolijeme vodu a povaříme. Na slanině nakrájené nadrobno osmahneme drcené papričky a vysmahnutou slaninu scedíme na hotové garbanzo. Dáme do misek a sypeme škvarky slaniny s papričkou. Podáváme s chlebem.

GARBANZO – Mexiko. GARBANZO – Mexiko.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1447 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz