KOTLÍK VOŇAVÉHO VEPŘOVÉHO – Mexiko.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VEPŘOVÉ / 




INGREDIENCE: 1 kg vepřové plece, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 6 kuliček pepře, voda, sůl, sádlo, 2 cibule, 3 stroužky česneku, 750 g rajčat, 70 g mandlí, 70 g rozinek, 4 hřebíčky, 1 lžičky skořice, 12 oliv, čerstvá nať koriandru. POSTUP PŘÍPRAVY: Do jednoho kotlíku dáme maso v celku, cibuli a česnek pokrájené na kusy, celý pepř, zalijeme vařící vodou, osolíme a vaříme asi 45 minut. V druhém kotlíku na sádle osmahneme hrubé pokrájenou cibuli a česnek, přidáme na kousky nakrájená oloupaná rajčata a rozvaříme je. Potom přidáme oloupané sekané mandle, spařené rozinky, hřebíček, skořici, půlené olivy a za častého míchání necháme zhoustnout. Z prvního kotlíku vyjmeme maso, nakrájíme asi na dvoucentimetrové kostky, vložíme do omáčky, zředíme vývarem z masa a dodusíme, až je maso měkké. Přidáme sekanou nať koriandru. Podáváme s rýží.

KOTLÍK VOŇAVÉHO VEPŘOVÉHO – Mexiko. KOTLÍK VOŇAVÉHO VEPŘOVÉHO – Mexiko.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1396 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz