VENKOVSKÝ HRNEC (Frijoles refritos dela Charra) – Mexiko.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY RŮZNÉ / 




INGREDIENCE: 3 hrnky fazolí, 6 hrnků vody, 2 cibule, 400 g vepřových kůží, 2 stroužky česneku, 250 g slaniny, 3 čerstvé čile papričky, 250 g rajčat, sůl, nať koriandru, 300 ml světlého 10° piva. POSTUP PŘÍPRAVY: Fazole namočíme s krájenou cibulí přes noc. Druhý den přidáme na kostky nakrájené kůže; sekaný česnek a uvaříme doměkka. Do hluboké pánve dáme na kostičky nakrájenou slaninu, rozškvaříme, přidáme drobné pokrájené čile papričky a oloupaná rajčata, osmahneme, přidáme fazole i se zbylou tekutinou, osolíme a povaříme, až se tekutina vsákne. Podáváme sypané zeleným koriandrem. Přidáme-li při ohřívání do fazolí i pivo, získáme opilé fazole.

VENKOVSKÝ  HRNEC (Frijoles refritos dela Charra) – Mexiko. VENKOVSKÝ  HRNEC (Frijoles refritos dela Charra) – Mexiko.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1342 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz