HOVĚZÍ SRDCE NA JEHLE (Anticuchos) – Mexiko.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ / 




INGREDIENCE: 1,5 kg hovězího srdce, 3 stroužky česneku, 1 lžička kmínu 4 papriky, 400 ml vinného octa, 1 lžíce glutasolu, 5 sušených chilli papriček, 200 ml vody, olej. POSTUP PŘÍPRAVY: Srdce očistíme a nakrájíme, na kostky o hrané asi 3 cm, které naložíme do marinády. Na marinádu smícháme drcený česnek, tlučený kmín, drobné nakrájené oloupané papriky, vinný ocet a glutasol. Maso necháme marinovat přes noc. Druhý den zalijeme drcené chilli vařící vodou a necháme hodinu máčet. Kostky masa napícháme na jehly. Marinádu přecedíme a máčené chilli smícháme s olejem a utřeme omáčku. Maso na ohni často obracíme a potíráme omáčkou. Podáváme s tortillami nebo s bílým pečivem.

HOVĚZÍ SRDCE NA JEHLE (Anticuchos) – Mexiko. HOVĚZÍ SRDCE NA JEHLE (Anticuchos) – Mexiko.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1354 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz