PROVENSÁLSKÉ GRILOVANÉ KUŘE – Francie.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY DRŮBEŽ / 




INGREDIENCE: 1 1 kuřete, olej, 1 citrón, nahrubo tlučený černý pepř, 1 lžíce rozmarýnu, 1 lžíce tymiánu, 1 lžíce petrželky, 50 ml bílého vína. POSTUP PŘÍPRAVY: Kuře rozdělíme na porce a potřeme je olejem smíchaným se šťávou z citrónu, vetřeme pepř, rozmarýn, tymián, petrželku a necháme hodinu odležet. Porce opékáme na grilu z obou stran a potíráme zbylou marinádou, zředěnou vínem. Podáváme s rýží.

PROVENSÁLSKÉ GRILOVANÉ KUŘE – Francie. PROVENSÁLSKÉ GRILOVANÉ KUŘE – Francie.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1338 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz